top of page

Fitness Group

Public·9 members

Ma Duc In Lumea Mare Album ((TOP))


În plus, față de producțiile sub marca Queen, Mercury a lansat două albume solo, Mr. Bad Guy și Barcelona, lansate în 1985, respectiv 1988. Mr. Bad Guy a fost un album orientat mai mult spre pop care includea muzică disco și dance. Albumul Barcelona a fost realizat de Freddie în colaborare cu cântăreața de operă Montserrat Caballé, pe care Mercury o admira mult și demult.
Ma Duc In Lumea Mare AlbumMercury a continuat să înregistreze melodii în studio până cu o lună înainte de a muri în noiembrie 1991. În ultimul său an de viață, Queen era la apogeul succesului, albumul Innuendo intrând în topurile britanice pe locul întâi și vânzându-se în 250.000 de exemplare doar în prima săptămână de la lansare.[65]


O altă controversă a apărut în august 2006, când organizația numită Islamic Mobilization and Propagation a adresat o petiție ministerului culturii din Zanzibar, ca marea sărbătoare a ceea ce ar fi fost a 60-a aniversare a lui Mercury să fie anulată. Organizația s-a plâns de diverse aspecte ale organizării evenimentului, incluzând că Mercury nu a fost un adevărat zanzibarian și că acesta a trăit o viață homosexuală care nu respectă legile islamului, religia dominantă a insulei. Organizația pretindea că asocierea lui Mercury cu Zanzibar degradează insula.[75] Sărbătoarea a fost prin urmare anulată.


Filmul biografic "Bohemian Rhapsody" din 2018 a fost, la data apariției, cel mai mare brut muzical biografic din toate timpurile. Mercury a fost jucat de Rami Malek, care a primit premiile: Academy, BAFTA, Golden Globe și Screen Actors Guild pentru cel mai bun actor, în performanța sa.Deși filmul a primit păreri mixte și inacurități istorice, a câștigat Golden Globe pentru Best Motion Picture-Drama.


Ce vrea să însemne: Expresia asta merge mână-n mână cu cea de mai sus, dar este mult mai ipocrită. Dacă ai intenţii bune, poţi să faci cam orice-ţi taie capul, fără consecinţe. Un fel de Ceauşescu care s-a căcat pe toată lumea, dar avea intenţii bune. Această expresie este folosită cam de orice persoană care nu are chef să se implice suficient, gafează intenţionat, face treaba pe jumătate sau îţi cumpără cadouri de căcat. Este cel mai ipocrit pretext ca să pari un om bine intenţionat, când, de fapt, ţi se rupe de rezultatul final.


Când se aplică şi cum ar trebui să sune: Poate în cazul uniformelor impuse de altcineva şi eventual, la un bal mascat sau la un carnaval, deşi costumul ales poate spune multe despre tine. În rest, oricât de mare ar fi diferenţa dintre caracterul unei persoane şi ţinuta în care se afişează, nimănui nu-i pasă.


Ce ar trebui să însemne şi de ce este greşit: Înseamnă că un om nu ar trebui să fie judecat după nişte preferinţe şi gusturi, oricât de căcat ar fi acestea, şi că toată lumea ar trebui să accepte şi să respecte aceste detalii reprezentative. Adică este ok să asculţi manele şi să ţii cu Ponta, pentru că, în fond, sunt doar nişte gusturi care nu ar trebui să însemne nimic. Conform acestei expresii, noi nu ar trebui să judecăm oamenii după orientări politice, muzică şi filme preferate, vestimentaţie aleasă, hobby-uri, fetișuri etc.


Actorii care contribuie la acest mesaj artistic sunt Maia Morgenstern, Ștefan Velniciuc, Monica Davidescu, Stela Popescu, Eugen Cristea, Alexandra Velniciuc, Valentin Teodosiu, Jeanine Stavarache, Andreas Petrescu, Florin Zamfirescu, Margareta Pâslaru, Ștefan Bănică jr, Alexandru Arșinel, Adriana Trandafir, Aurelian Temișan, Marian Râlea, Anca Sigartău, Silviu Biriș, Mihai Bisericanu, Marius Manole, Rodica Mandache, Emilia Popescu și Grupul Sound. Maia Morgenstern deschide albumul cu piesa "Despotici în uimire", pe versurile Constanței Buzea. Margareta Pâslaru a creat o melodie specială, "Și viața merge mai departe", pentru versurile pe care i le-a oferit, în 1976, poeta Constanța Buzea. Alexandra și Ștefan Velniciuc interpretează melodia "Alergători de cursă lungă". "Lasa-mi, toamnă, pomii verzi", cel mai longeviv șlagăr inspirat de versurile Anei Blandiana, rămâne pe album.


Jeanine Stavarache: "Prin ce joc al "fractalilor" care ne alcătuiesc drumul vieții s-a orânduit o asemenea așezare a evenimentelor;. să fii invitat să colaborezi cu una dintre "unicele " creatoare ale produsului artistic total din lumea muzicală, Margareta Pâslaru. Te simți onorat, dar în același timp și foarte responsabilizat. Iar minunea se săvârșește total atunci când pășești în studioul de înregistrare al magistralului Jolt Kerestely. Câți oare mari interpreți au trecut prin mâna marelui magician. Simți cum "potențele" tale creatoare sunt "suprapotentate"de minunea săvârșită. O experiență unica, împlinită cu entuziasm și admirație pentru cea care ne-a oferit-o, Margareta Pâslaru."


Jolt și Andrei Kerestely: "Salutăm și susținem cu toată inima inițiativa a doamnei Margareta Pâslaru. Un gest de mare camaraderie, noblețe și altruism, regăsit din ce în ce mai rar în lumea artei din România. Mulțumim de asemenea tuturor celor implicați în alcătuirea acestui material."


Grecia este formată dintr-o parte continentală muntoasă și peninsulară, întinzându-se în mare în capătul sudic al Peninsulei Balcanice, terminându-se cu peninsula Pelopones.Datorită coastei deosebit de complexe și datorită numeroaselor insule, Grecia are a unsprezecea cea mai lungă coastă din lume, cu 13.676 km.


Grecia are un număr mare de insule, peste 1200, dintre care 227 sunt locuite. Creta este cea mai mare și mai populată, Euboea, separată de continent prin Strâmtoarea Euripus lată de 60 m, este a doua ca mărime, urmată de Rhodos și Lesbos.


Skiathos nu este la fel de populară în țara noastră precum Thassos sau Rhodos, dar asta nu înseamnă că nu merita văzută. Plină de verdeață, Skiathos are și mare și munte și îți poate oferi un sejur liniștit și relaxat. Plaje cunoscute în Skiathos:


O destinație în topul preferințelor turiștilor, Corfu este locul perfect pentru sejurul prelungit de vară. Pentru că este vizitata de turiști din toată lumea, în special de italieni. Corfu este o insulă aglomerată în plin sezon estival, dar care și-ar putea arata adevăratul farmec în extra-sezon. Corfu are de asemenea unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia. Cele mai cunoscute plaje din Corfu sunt:


Creta este cea mai mare insulă din Mediterană, astfel încât poate oferi turiștilor experiențe vaste. Plajele reprezintă doar o mică parte din ce are de oferit aceasta insulă. Malia, denumită Ibiza Cretei, e locul unde găsești petreceri la orice ora din zi și din noapte. Plaje cunoscute în Creta


Europa Liberă: Dar acești doi ani de pandemie au schimbat lumea în bine sau în mai puțin bine, pentru că mulți spuneau că această pandemie ar trebui să facă lumea să se gândească mai mult la adevăratele valori?


Iata ceva ce e greu de gasit: o rubrica in care sa se vorbeasca deschis depsre ce nu a iesit bine la o nunta. Nimeni nu vrea sa spuna ca ....au fost gafe si momente nu prea bine organizate, sau pur si simplu ceva la care mirii nu s-au gandit. Toata lumea vorbeste de nuntii superbe si reusite, dar Supereva se intreaba....oare chiar toate nuntile sunt perfecte? Iata ce am aflat de la tinerele foste mirese:


Mama si sora mea cea mare (nefiind din localitatea unde a fost nunta) nu si-au facut programare la coafor din timp si nu am mai gasit decat tarziu, la ora 12. Pe la 3 ele inca nu erau gata si nu mi-a picat bine deloc ca mama si sora mea sa vina printre ultimii invitati ....(acasa unde s-au adunat musafirii)


Neamurile tot vroiau sa vina in camera sa vada mireasa si era foarte nepoliticos sa-i rugam pe toti sa stea in curte si sa nu vina inauntru, erau pur si simplu intorsi de la usa. Asta s-ar fi putut rezolva mai bine daca d-soarele de onoare ar fi informat lumea din timp ca nimeni nu intra sa vada mireasa!


Deci sfatul meu: luati un fotograf ca lumea, care sa aiba habar de lumina si proportii, de unde sa faca fotografia! Nu va bazati pe cumnat-var-prieten de familie. Ei sunt ocupati sa se distreze si nu sa surprinda acel moment special! (aschiuta)


Cand am vazut caseta am crezut ca il omor - eu filmata tot timpul pe jumatate, rochia mea nu se vede intreaga aproape deloc, valsul filmat aiurea - mare folos ca am facut repetiti si repetiti la vals daca a filmat aiurea - mai si e regizor, e cel mai bun din oras - da mai bine luam unul cu o experienta de vrei 3 ani decat unul cu de 25 ani si cu renume - da, aici tinderea mea spre perfectiune a dat gres.


Da ca sa ma intelegeti va spun doar asta - cand doamna care conducea nunta vorbea foarte frumos despre tatal meu......care din pacate nu mai este ....el magaru era pe balcon, fuma tigara si cand l-au adus invitatii sa filmeze era tarziu - si daca priveste cineva strain caseta nu intelege de ce mireasa plange si unde e tatal miresei. De aceea spun ca nunta a fost perfecta nu as schimba nimicuta, dar filmarea a fost de cea mai proasta calitate (Aliona)


da, nunta mea a fost super mai putin unele momenta de tensiune in care mama mea, da, propria mea mama imi spunea sa nu mai mananc ca a venit nunta peste noi si mie imi arde de mancat, iar eu nu mancasem de 3 zilenu imi dadea voie sa fac poze ca pierdem timp, iar soacra a venit ca simplu invitat si a plecat lA fel la 4 dim, nu a intreb niciun moment dc am nevoie de ceva, s.a.in rest totul a fost frumos, vesel , emotionant si toata lumea a dansat muzica fiind de 10 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page